MittAlby

Sammanfattning av idéer och tankar från boende på Albyberget

2013-11-09

Nu har vi sammanställt all dokumentation från de drygt 20 st mindre fokusgruppsmöten som genomförts med er boende under september och oktober och från det stormöte som kallades Open space där vi bjöd in alla boende och som genomfördes på Grindtorpsskolan den nionde oktober.

Sammanfattning av tankar och idéer från boende på Albyberget (pdf)

Om du vill ha sammanfattningen på papper så ring oss på 070-049 97 16 så kan vi skriva ut det och skicka till dig.

Många kloka synpunkter och åsikter har framförts vid dessa möten och vi har lärt oss mycket om det som ni, våra framtida hyresgäster, funderar över rörande ert boende. Vi gläds åt det stora engagemang som uppvisats vid dessa nöten och att många av er precis som vi vill förbättra och förändra på Albyberget. Låt oss göra det tillsammans! Om ni tycker att vi har missat något i denna sammanfattning eller om ni har ytterligare tankar eller idéer som ni vill dela med er av så hör gärna av er till mig, på mattias.tegefjord@mittalby.se.

Angående köpet av fastigheterna så arbetar vi nu tillsammans med Botkyrkabyggen för att vi så snart som möjligt skall kunna tillträda som fastighetsägare till bostäderna på Albyberget. Ännu är inget exakt datum fastlagt för när detta kommer att ske, men sannolikt sker det inom några veckor. Så snart vi har tillträtt som ägare kommer vi att meddela detta till alla er boende genom ett nytt pappersutskick som delas ut i brevlådorna. Snarast möjligt efter att vi tillträtt som fastighetsägare så kommer vi även att etablera ett kontor på området så att dialogen med oss framöver blir ännu enklare.

I samband med att vi tillträder som fastighetsägare kommer vi också börja höra oss för efter intresse bland er boende för att vara med i det Boråd vi kommer skapa. Det blir en grupp med boende på Albyberget som träffar Mitt Albys ledning fyra gånger om året för att ge just råd och diskutera områdets utveckling ur de boendes perspektiv. Det vore värdefullt för oss om du ville bli en del av detta så du får gärna börja fundera på detta redan nu.

Vi hörs snart igen.

Med vänliga hälsningar,

Mattias Tegefjord
Verkställande direktör
Mitt Alby AB

 

 


 
Dela detta.